とっちゃ菜の炒め物🥬
今日は、とっちゃ菜の炒め物の紹介です。
とっちゃ菜は、ふだんそう(スイスチャート)の仲間で、兵庫県の在来種。ビタミンAの含有量が多く、まろやかな旨味が特徴です。
今回は、このとっちゃ菜を塩胡椒で軽く炒めて、シーチキンとコーンと混ぜていただきました。
ご飯によく合います!
いつも、美味しいお野菜をありがとうございます、ことのはファームさん!
#ことのはファーム
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ことのはファーム
facebook.com
koto-no-ha.com
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
================
Today, I would like to introduce fried tocchana.
Tocchana is a member of the Swiss chard and is a native species of the Hyogo prefecture. It is high in vitamin A and has a mild flavor.
In this case, I lightly sauteed this tocchana with salt and pepper and mixed it with sea chicken and corn.
It goes well with rice!
Thank you for the delicious vegetables, Kotonoha Farm!
#Kotonoha Farm
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆.
Kotonoha Farm
facebook.com
koto-no-ha.com
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆.