ZWIFT-Triathlon Blog

ZWIFT Japan Group Ride LeaderのIWABUCHIです。インドアトレーニングアプリ・ZWIFTを通して、世界戦を目指すトライアスロン・ZWIFTを基本としたブログです。

とっちゃ菜の炒め物🥬

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今日は、とっちゃ菜の炒め物の紹介です。

とっちゃ菜は、ふだんそう(スイスチャート)の仲間で、兵庫県の在来種。ビタミンAの含有量が多く、まろやかな旨味が特徴です。

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今回は、このとっちゃ菜を塩胡椒で軽く炒めて、シーチキンとコーンと混ぜていただきました。

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ご飯によく合います!

いつも、美味しいお野菜をありがとうございます、ことのはファームさん!

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Today, I would like to introduce fried tocchana.

Tocchana is a member of the Swiss chard and is a native species of the Hyogo prefecture. It is high in vitamin A and has a mild flavor.

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In this case, I lightly sauteed this tocchana with salt and pepper and mixed it with sea chicken and corn.

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It goes well with rice!

Thank you for the delicious vegetables, Kotonoha Farm!

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